TIKLA ARA

Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love

Yıllar önce dağılmış bir ailenin birden bire hiç beklenmedik bir aşk ailenin tekrar bir araya gelmesine neden olacaktır. Bu aile parçalanmış bir ailenin bireyleri, kasabaya yeni aile üyesi sayesinde birbirleriyle yeniden bağ kuracaklardır.


Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love

Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love izle

İlk Gösterim tarihi: Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love filmini 8.6.2015 16:22 - 17:48 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love

2013 - ABD Dram, Komedi, Romantik Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love filmin yönetmenliğini Sarah Siegel-magness yaptığı Oyuncuların Eva Longoria, Amanda Crew, Alyson Michalka, Virginia Madsen, Madeline Zima'ten oluşmaktadır.

Yıllar önce dağılmış bir ailenin birden bire hiç beklenmedik bir aşk ailenin tekrar bir araya gelmesine neden olacaktır. Bu aile parçalanmış bir ailenin bireyleri, kasabaya yeni aile üyesi sayesinde birbirleriyle yeniden bağ kuracaklardır. Aile olmanın ve tekrar bir araya gelmenin musluğunu yaşayacaklardır.

Eva Longria
15 mart 1975 te teksas ta meksika-amerika kökenli bir ailenin 4, kız çocugu olarak dünyaya gelmiştir.Eva ilk rolünü 2000 de bevery hılls,90210 da konuk oyuncu olarak yer almasıyla elde etmiştir.Türk televizyonlarındada yayınlanmış olan ünlü dizi yalan rüzgarında ki isabella rolü daha da tanınmasını sağlamıştır.Ancak ona şöhret kapılarını açan asıl rolü 2004 de başlayan abc kanalı için çekilen desperate housewives adlı dizisindeki gabriel solis rolü olmuştur.Eva bu dizide ki rolüyle altın küre ye aday olmuştur.2006 da micheal douglas ve kiefer sutherland ile çektiği the sentinel adlı film ile ilk kez başrolde oynamıştır.

Amanda Crew Kanada
05 Haziran 1986 Kariyeri eğlence sektöründe hip-hop,tap ve jazz danslarıyla başladı.Büyük patlamasını Tanis rolüyle Kanada yapımı bir dizi olan 15/Love After da yaptı. 2 sezon bu dizide oynadı. Ayrıca Life As We Know It ve Smallville dizilerinde de ufak da olsa rol aldı. Sinemada ise Final Destination 3 ve She's the Man filmlerinde boy gösterdi. Wistler adlı başka bir Kanada yapımı dizi de ise başrol oyuncularından biriydi.

Madeline Rose Zima
(16 Eylül 1985 doğumlu) ABD'li oyuncusu. O daha çok TV Series Grace Sheffield olarak onun altı yıldır bilinmektedir Nanny ya da daha yakın Mia Cross olarak Showtime Playing Californication ve Gretchen olarak Heroes.Zima New Haven, Connecticut, içinde Marie ve Dennis Zima doğdu.

Virginia Madsen
, ABD'li aktris. 1980'li yılların en parlak oyuncularından birisi olan Virginia Madsen 1984 yılında oyunculuğa başladı. Özellikle başrolünü Christopher Lambert ile paylaştığı İskoçyalı filmi ve 1992 yapımı korku filmi Şeker Adamın Laneti fimlerinde sergilediği başarılı oyunculukla tanındı. 2001 yapımı dram-gerilim filmi Lying in Wait ile güçlü oyunculuğunu sürdürdü.

Resimler

Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love izle

Aşkın Çılgın Hali - Crazy Kind of Love izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart comedy hd, crazy kind of love konusu, digiturk 2016 filmleri, crazy kind of love izle, aşkın çılgın hali izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.