TIKLA ARA

Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy

Sevgilisinden ayrılmış olan adamın sevgilisini tekrar geri kazanmak için çabaladığı filmde bir adamın sevdiğini kazanmak için yapabileceklerine şahit olacaksınız.


Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy

Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy   izle

Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy   filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy  

2012 - Fransa Tür : Komedi türündeki Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy  filmin yönetmenliğini Clément Michel Johnson yaptığı Oyuncuların Raphaël Personnaz , Charlotte Le Bon , Jérôme Commandeur , Julie Ferrier , Anne Charrier'ten oluşmaktadır.

Paris'te yaşayan Thomas Platz, evliliğe hazır olmadığını düşündüğü için kız arkadaşı Marie tarafından bir başına bırakılır. Aradan geçen uzun zamana rağmen onu unutamamıştır ve özlemiştir. Büyük tesadüfler sonucu kendisini kollarında bir bebek ile birlikte bulur ve bebeğ sevgilisini geri kazanabilmek için kullanmaya karar verir. Hayallerini süsleyen kadını tekrar elde edebilmek için iyi bir aile babası olabileceğini kanıtlaması gerekmektedir. Kendi içinde geçirdiği değişimler sonucu baştan çıkarıcı bir baba profiline bürünen Thomas, tüm boşanmış anneler tarafından ilgi odağı olur.

Resimler

Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy   izle

 

Aşk Taktikleri - The Stroller Strategy   izle

 

 Fragman İzle







Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the stroller strategy izle, digiturk 2015 filmleri, the stroller strategy konusu, aşk taktikleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.