TIKLA ARA

Aşk Şarkısı - Song One

Komaya girmiş olan kardeşinin sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için, onun günlüğünü okuyup ilgi duyduğu şeyleri keşfetmeye çalışır.


Aşk Şarkısı - Song One filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Şarkısı - Song One

Aşk Şarkısı - Song One izle

İlk Gösterim tarihi: Aşk Şarkısı - Song One filmini 28 Mart 2016 Pazartesi 10:55 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Şarkısı - Song One

2014 - ABD Dram Aşk Şarkısı - Song One filmin yönetmenliğini Kate Barker-Froyland yaptığı Oyuncuların Anne Hathaway, Mary Steenburgen, Steve Antonucci, Al Thompson, Johnny Flynn'ten oluşmaktadır.

Franny, erkek kardeşinin bir kaza geçirdiği haberiyle evine geri döner. Komaya girmiş olan kardeşinin sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için, onun günlüğünü okuyup ilgi duyduğu şeyleri keşfetmeye çalışır.Onun gittiği yerlere giderek, oradaki sesleri kaydeder. Bunları dinlemenin onun iyileşmesine yardımcı olacağına inanmaktadır.

Anne Jacqueline Hathaway
, Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu. Brokeback Mountain, Şeytan Marka Giyer, The Dark Knight Rises ve Sefiller filmlerindeki rolleriyle ünlüdür.Hathaway 1982'de New Jersey'de doğdu ve orada büyüdü. Babası bir avukat, annesi de kendisi gibi bir aktristti.

Mary-Louise Parker
, Amerikalı aktris. Showtimes kanalında yayınlanan Weeds dizisindeki Nancy Botwin karakteriyle tanınmıştır. 2006 yılında düzenlenen Golden Globe ödül töreninde En İyi Aktirs Ödülünü kazanmıştır. Parker daha sonra Bruce Willis'la birlikte rol aldığı Red filminde başrolde yer almıştır. Bu filmin ikincisi olan Red 2'de de oynamıştır. Bunlara ek olarak Fried Green Tomatoes, Boys on the Side, The West Wing, ve Angels in America gibi projelerde de yer almıştır.

Resimler

Aşk Şarkısı - Song One izle

Aşk Şarkısı - Song One izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, song one konusu, digiturk 2017 izle, song one izle, aşk şarkısı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.