TIKLA ARA

Aşk Kokusu - Something In The Air

Müzik grubunun üç üyesi arasında gecen aşk üçgeninden dönemin siyasi olaylarıyla birleştirip güzel bir şekilde anlatıyor.


Aşk Kokusu - Something In The Air filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Kokusu - Something In The Air

Aşk Kokusu - Something In The Air
 izle

İlk Gösterim tarihi:Aşk Kokusu - Something In The Air  filmini  19.11.2014 19:19 - 21:10 Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Kokusu - Something In The Air 

2012 - Fransa Tür : Dram türündeki Aşk Kokusu - Something In The Air filmin yönetmenliğini Olivier Assayas yaptığı Oyuncuların Dolores Chaplin , Martin Loizillon , André Marcon , Lola Creton , Johnny Flynn'ten oluşmaktadır.

1968 Mayıs'ı, etkilerini günden güne ivmelenen bir güçle sürdürmektedir. Dönemin özgürlükçü ve aktivist gençliği hayallerini gerçekleştirme hedefiyle ilerlerken, uzakta görünen 'devrim' anbean yaklaşmaktadır. Gilles, Christine ve Alain arasındaki ilişki de dönemin ruhuyla eşzamanlı olarak ilerler. Devrime giden yolun heyecanı ve telaşını yaşayan üç genç, bu süreçte yaşadıklarını sanat üzerinden dışa vurmaya çalışır. Üçü arasında yaşanan aşk üçgeni de dönemin kendisi kadar karışık ve zorludur.

Robert Douglas Londra'da dünyaya gelen Robert Douglas Thomas Pattinson, Clare ve Richard Pattinson ailesinin tek erkek çocuğudur. Pattinson'ın Lizzy ve Victoria adında iki ablası vardır. Barnes Tiyatrosu'nun ve aynı zamanda Londralı bir müzik grubunun da üyesidir. 13 yaşında Tower House okulundan ayrıldıktan sonra Harrodian Özel Okulu'na girerek burada eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Paul Bettany,
İngiliz aktör. Akıl Oyunları (A Beautiful Mind), Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code) filmlerindeki performansı ve Iron Man serisindeki JARVIS karakterinin seslendirmesiyle tanınmaktadır.Bettany 1971 yılında sahne şarkıcısı Anne (kızlık soyadı Kettle) ile aktör ve drama öğretmeni Thane Bettany'nin oğlulları olarak Londra'nın Shepherd's Bush bölgesinde doğdu. Sarah adında bir ablası ve Matthew adında bir erkek kardeşi vardı. Thane, Hertfordshire'daki Queenswood School'da eğitmenlik yaparken, aile kampüste kalıyordu.

Resimler

Aşk Kokusu - Something In The Air izle

 

Aşk Kokusu - Something In The Air izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, something in the air konusu, digiturk 2015 filmleri, something in the air izle, aşk kokusu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.