TIKLA ARA

Artist - The Artist

Erişilmez karizmasıyla George Valentin hem izleyicilerin hem yapımcıların göz bebeği. Ancak sinemada ses kullanılmaya başlayınca bir gecede gözden düşüyor.


Artist - The Artist filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Artist - The Artist

Artist - The Artist izle

İlk Gösterim tarihi: Artist - The Artist filmini tarihinde 05:01 - 06:37 / 23 Eylül 2015 Çarşamba Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Artist - The Artist

2011 - Fransa, ABD Dram, Romantik Artist - The Artist filmin yönetmenliğini Michel Hazanavicius yaptığı Oyuncuların John Goodman, James Cromwell, Jean Dujardin, Penelope Ann Miller, Bérénice Bejo'ten oluşmaktadır.

Hollywood, sene 1927 Erişilmez karizmasıyla George Valentin hem izleyicilerin hem yapımcıların göz bebeği. Ancak sinemada ses kullanılmaya başlayınca bir gecede gözden düşüyor.

John Goodman
Altın Küre ve Emmy ödüllerine sahi John Goodman, St. Louis'in Missouri şehrinde dünyaya gelmiştir. 1980 yılından itibaren sinema ve televiyon projelerinden yer almaktadır. 1988 - 1997 yılları arasında televizyonlarda yayınlanan Roseanne isimli dizide yer alan oyuncu, bu dizideki performansıyla, 1993 yılında Golden Globe Ödülleri'nden En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Penelope Ann
Miller Televizyon yapımcısı baba ve moda tasarımcısı annenin kızı olarak Los Angeles'da doğmuşdur. Lise yılları sonrası tiyatro eğitimi amacı ile New York'a gitmişdir. 1988 yılında oynadığı Our Town filmindeki rolü ile Tony ödülüne aday gösterilmişdir.

Bérénice Bejo
, Arjantin doğumlu Fransız aktris. 2011 yapımı The Artist filmindeki Peppy Miller rolüyle ün kazanmıştır.Bejo 1976'da Buenos Aires'te doğdu. Babası yönetmen Miguel ve annesi avukat Silvia Bejo, 3 yaşındayken Arjantin'deki totaliter rejimden kaçarak Fransa'ya göç etti.

Resimler

Artist - The Artist izle

Artist - The Artist izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, the artist izle, digiturk 2016 filmleri, the artist konusu, artist izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.