TIKLA ARA

Arayış - The Search

Rusya'nın Çeçenistan işgali sırasında, bir yardım kuruluşunca çalışan bir kadınla yetim bir erkek çocuğu arasında kurulan bağı anlatan film, savaşın acımasız yanını ortaya koyuyor.


Arayış - The Search filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arayış - The Search

Arayış - The Search izle

İlk Gösterim tarihi: Arayış - The Search filmini 20.5.2015 18:31 - 20:31 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arayış - The Search

2014 - Fransa, Gürcistan Dram Arayış - The Search filmin yönetmenliğini Jean-Marc Vallee yaptığı Oyuncuların Annette Bening, Bérénice Bejo, Maksim Emelyanov, Yuriy Tsurilo, Mamuka Matchitidze'ten oluşmaktadır.

1999'da, Çeçenistan Savaşı sırasında geçen hikaye, bir yardım kuruluşunda çalışan Carole ile savaştan etkilenmiş bir çocuk olan Hadji'nin etrafında gelişiyor. Mülteci kampında Hadji ile tanışan Carole, çocuktan çok etkilenir ve onu evine alır. Ancak bu sırada küçük çocuğun ablası Raissa, kardeşini umutsuzca aramaya başlamıştır.

Bérénice Bejo
, Arjantin doğumlu Fransız aktris. 2011 yapımı The Artist filmindeki Peppy Miller rolüyle ün kazanmıştır.
Bejo 1976'da Buenos Aires'te doğdu. Babası yönetmen Miguel ve annesi avukat Silvia Bejo, 3 yaşındayken Arjantin'deki totaliter rejimden kaçarak Fransa'ya göç etti.

Annette Carol Bening
, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikan aktris. 1999 yapımı Amerikan Güzeli filmindeki rolüyle hatırlanmaktadır.1958'de Topeka, Kansas'ta doğan Bening'in annesi Shirley kilise şarkıcısı, babası Arnett Grant ise bir sigorta şirketinde satış danışmanıydı. Jane, Bradley ve Byron adında kendinden büyük 3 kardeşi vardı.

Resimler

Arayış - The Search izle

Arayış - The Search izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the search konusu, digiturk 2016 filmleri, the search izle, arayış izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.