TIKLA ARA

Ait Oldugum Yer - Where I Belong

Avusturya2dan savaş sırasında kaçan Rosemarie, yoksul ve yalnız günler geçirmektedir.Babasının arkadaşıyla gizli bir aşk yaşamaya başlayan genç kadın, hayatına yön verecektir.


Ait Oldugum Yer - Where I Belong  filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ait Oldugum Yer - Where I Belong

Ait Oldugum Yer - Where I Belong  izle

İlk Gösterim tarihi:Ait Oldugum Yer - Where I Belong  filmini 20.9.2014 15:30 - 16:49 Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Oceans Twelve

2012 - Avusturya , İngiltere Tür : Dram türündeki Ait Oldugum Yer - Where I Belong filmin yönetmenliğini Fritz Urschitz yaptığı Oyuncuların Karl Fischer , Natalie Press , Christopher Whitlow , Matthias Habich , Johannes Krisch 'ten oluşmaktadır.

Yoksul ve yalnız geçen bir ömür, yasaklı bir aşkla farklı bir dönemece girecektir. 1950'ler İngiltere... Avusturya2dan savaş sırasında kaçan Rosemarie, yoksul ve yalnız günler geçirmektedir. Babasının arkadaşıyla gizli bir aşk yaşamaya başlayan genç kadın, hayatına yön verecektir.

Resimler

Ait Oldugum Yer - Where I Belong  izle

 

Ait Oldugum Yer - Where I Belong  izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, where ı belong konusu, digiturk 2015 filmleri, where ı belong izle, ait oldugum yer izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.