TIKLA ARA

Ailemle Haftasonu - Family Weekend

Aile tarzı kara mizah! Bir anne ve baba çocuklarının isteğine karşı çıkmanın bedelini, bizzat çocukları tarafından rehin alınarak öderler...


Ailemle Haftasonu - Family Weekend  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ailemle Haftasonu - Family Weekend

Ailemle Haftasonu - Family Weekend izle

İlk Gösterim tarihi: Ailemle Haftasonu - Family Weekend filmini 8.4.2014  Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ailemle Haftasonu - Family Weekend

2012 - ABD Tür : Aile , Dram , Komedi türündeki Ailemle Haftasonu - Family Weekend filmin yönetmenliğini Benjamin Epps yaptığı Oyuncuların Kristin Chenoweth , Olesya Rulin , Joey King , Eddie Hassell , Robbie Tucker 'ten oluşmaktadır.

16 yaşındaki kız annesini rehin alır ve yapmak istediklerini yaptırmaya başlayan akıcı bir filmdir.Aile tarzı kara mizah! Bir anne ve baba çocuklarının isteğine karşı çıkmanın bedelini, bizzat çocukları tarafından rehin alınarak öderler...

Kristin Dawn Chenoweth, Amerikalı şarkıcı ve aktirist. 1999 yılında yer aldığı ve Broadway'de sergilenen You're a Good Man, Charlie Brown oyunundaki Sally Brown performansıyla birlikte Tony Ödülünü kazanmıştır. 2003 yılına gelindiğinde bir başka müzikal olan Wicked'da Glinda rolünü canlandırmıştır. Daha sonra televizyon projelerinde yer alan ünlü oyuncu NBC kanallarında yayınlanan The West Wing dizisinde Annabeth Schott karakterini canlandırmıştır. Daha sonra ABC kanalında yayınlanan Pushind Daisies dizisindeki Olive Snook karakteriyle 2009 yılında Emmy Ödülünü kazanmıştır.

Olesya Rulin, bir yoksul onun erken çocukluğunu harcadı, çağırılan 12-ev köyü 'Likhoslavl', üç saat Moskova'dan kuzeyde saptadı. O, onun , Birleşik Devletler'e iki yıl daha önce göç etmiş olan onun babasına cevap vermek için göç ettiği zaman sekizdi. Onlar, ilk olarak sonra Teksas'ta Utah'ta sonra yaşadı. O, okuyabilir, yazabilir, ve akıcı Rusça'da konuşabilir. O, hem de eğitilen bir balettir.

Amy Lou Adams, Amerikalı televizyon ve sinema oyuncusu. Junebug ve Doubt filmlerindeki rolleriyle Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.


Resimler

Ailemle Haftasonu - Family Weekend izle

 

Ailemle Haftasonu - Family Weekend izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, family weekend konusu, digiturk 2015 filmleri, family weekend izle, ailemle haftasonu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.