TIKLA ARA

11. Saat - The 11th Hour

Film daha çok bilim belgeseli tadındadır. Gezegenimizin tarihinde insanlığın buradaki zamanı kısa ancak çok etkili olması incelenmektedir.


11. Saat - The 11th Hour filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

11. Saat - The 11th Hour

11. Saat - The 11th Hour izle

İlk Gösterim tarihi: 11. Saat - The 11th Hour filmini 18:56 - 20:24 / 16 Haziran 2016 Perşembe tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

11. Saat - The 11th Hour

2007 - ABD Belgesel, Dram 11. Saat - The 11th Hour filmin yönetmenliğini Nadia Conners, Leila Conners Petersen yaptığı. Oyuncuların Leonardo DiCaprio, Stephen Hawking, Kenny Ausubel, Thom Hartmann, David Orr'ten oluşmaktadır.

Gezegenimizin tarihinde insanlığın buradaki zamanı kısa ancak çok etkili oldu. İnsanlığın var olma mücadelesi endüstri, bilim, tıp gibi alanlar yaratsa da, yeryüzünde yaşamı mümkün kılan hassas dengeyi de doğrudan tehdit eder hale geldi. 55 milyon yıl once dünyaya bir meteor düştüğünden beridir bu kadar fazla sayıda tür yok olmamıştı, örneğin. üzerinde Susuzluk. Açlık. Sel. Rekor yağışlar. Kasırgalar. Asid yağmuru. Dünya tarihinde rastlanmış en yüksek dereceler.

Leonardo Wilhelm DiCaprio
, Amerikalı aktör. 21. yüzyılın en önemli aktörlerinden biri olarak kabul edilen DiCaprio, toplamda milyarlarca dolar gişe geliri elde eden filmlerde oynadı.1974'te Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Almanya doğumlu annesi Irmelin sekreterdi, İtalyan kökenli babası George DiCaprio ise karikatür sanatçısıydı. Anne Irmelin, Floransa'daki Uffizi müzesinde DaVinci'nin eserlerini incelerken, henüz doğmamış olan Leonardo'nun tekmelerine maruz kalınca, oğluna Leonardo ismini koymaya karar vermiştir. Wilhelm ise büyükbabasının adıydı.

Sam Claflin
1986 doğumlu İngiliz televizyon oyuncusu ilk deneyimini Tv dizisi The Pillars of the Earth ile elde etmiş, daha sonra yine bir Tv dizisi olan "The Lost Future'da rol almıştır.

Emilia Clarke
, İngiliz aktris. Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen (Khaleesi) rolüyle tanınmaktadır.
Ayrıca 2015 yılında Terminator: Genisys filminde Sarah Connor'ı canlandırmıştır.

Resimler

11. Saat - The 11th Hour izle

11. Saat - The 11th Hour izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, the 11th hour izle, digiturk 2017 izle, the 11th hour konusu, 11. saat izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.